Pārlekt uz galveno saturu

Konferences par ilgtspējīgas un klimatneitrālas ekonomikas attīstību

Attēla autors: No LLU arhīva

2023. gada 23. novembrī norisināsies divas konferences, kas iezīmē šī brīža aktualitātes ilgtspējīgas un klimatneitrālas ekonomikas attīstības kontekstā. Vienu no konferencēm organizē Latvijas mežu sertifikācijas padome un tās nosaukums ir "Izmaiņas un risinājumi vides politikā ilgtspējīgai, klimatneitrālai politikas attīstībai", bet otru rīko eAgronom un tās nosaukums ir "Lauksaimniecība, kas piestāv nākotnei".

Šajā konferencē ar ziņojumu par Eiropas Zaļā kursa izaicinājumiem bioekonomikas nozarēm Latvijā uzstāsies LBTU Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes profesore, Dr.oec. Irina Pilvere un vadošais pētnieks, Dr.oec. Aleksejs Nipers. Savukārt ar ziņojumu par Meža bioekonomikas uzraudzību uzstāsies lektore, Mg oec. un Vāgeningenas universitātes doktorante Vineta Tetere. Vairāk informācijas par šo konferenci un sekot tai tiešsaistē: https://konferences.db.lv/conferences/8-starptautiska-lmsp-konference/.

Otru konferenci organizē eAgronom un tās nosaukums ir "Lauksaimniecība, kas piestāv nākotnei". Šo konferenci LBTU Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes profesore, Dr. oec. Dina Popluga ar ziņojumu "Klimata pārmaiņas – mīts vai realitāte. Lauksaimniecības pārmaiņas – politiskās ambīcijas vai nepieciešamība". Vairāk informācijas par šo konferenci var atrast šeit: https://blog.eagronom.com/lv/konference.

Raksta fotogrāfijai ir ilustratīva nozīme (www.pexels.com).

Pievienots 22/11/2023