Pārlekt uz galveno saturu

VPP EKOSOC - LV noslēguma forums "Izaicinājumi Kurzemē ceļā uz viedo ekonomiku"

Attēla autors: No LLU arhīva

27. novembrī Ventspils augstskolā notika VPP EKOSOC - LV noslēguma forums “Izaicinājumi Kurzemē ceļā uz viedo ekonomiku”. EKOSOC-LV noslēguma forumu vadīja Una Lipkovska piedalījās Ventspils domes priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks, Ventspils augsto tehnoloģiju parka valdes loceklis Salvis Roga, Liepājas biznesa inkubatora vadītājs Gints Reķēns,  Ventspils Augstskolas rektors Kārlis Krēsliņš, studenti un Kurzemes reģiona uzņēmēji.

LZA akadēmiķe, prof. Baiba Rivža klātesošos VPP EKOSOC - LV noslēguma forumā informēja par zināšanās balstītu ekonomiku un reģionu attīstības scenārijiem.

Forums tika organizēts ar mērķi dalīties pieredzē, kas iegūta Valsts pētījumu programmas EKOSOC projekta "Latvijas lauku un reģionālās attīstības procesi un iespējas zināšanu ekonomikas kontekstā" ietvaros, kā arī tika meklēti kopīgi izaicinājumi un risinājumi turpmākai sadarbībai reģiona attīstībā starp visām reģiona attīstības dialogā iesaistītajām pusēm: izglītības institūcijām, novadu un pilsētu pašvaldībām, uzņēmējiem un vietējo kopienu pārstāvjiem.

Pievienots 01/12/2018