Pārlekt uz galveno saturu

Studenti aicināti piedalīties vasaras skolā Baltkrievijā

Attēla autors: No LLU arhīva

Baranoviči Valsts universitāte Baltkrievijā aicina Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) studentus piedalīties izglītojošos vasaras skolas kursos, kas norisināsies no 16. jūlija līdz 3. augustam (3 nedēļas) un no 13.  līdz 24. augustam (2 nedēļas).

Kursu laikā studentiem tiek dota iespēja apgūt un pilnveidot komunikācijas prasmes krievu, angļu un japāņu valodās, kā arī iepazīties ar Baltkrievijas vēsturi, kultūru un tradīcijas. Tiks organizētas ekskursijas, kā laikā studenti varēs apmeklēt Baltkrievijas populārākās tūrisma vietas un iepazīsties ar jauniem cilvēkiem.

Vasaras skola norisināsies grupās (līdz astoņām personā), kas tiks iedalītas pēc krievu valodas zināšanas līmeņa. Kursu mērķis ir uzlabot krievu valodas zināšanas ārzemju studentiem.

Kursu cenā iekļauts transports no lidostas līdz studentu viesnīcai, drukātie materiāli, uzturēšanās, brokastis un pusdienas, ekskursijas uz muzejiem un Baranoviči uzņēmumiem, sporta zāles apmeklējumi, apliecinājums par dalību kursos, kā arī tikšanās ar studentiem, kuri dzīvo studentu viesnīcās. Kursi norisināsies pieredzējušu treneru pavadībā – 4 stundas dienā (kopā 60 vai 40 stundas). Tiks izsniegti drukātie materiāli. Ja studentiem būs vēlme, tad tiks organizētas ekskursijas uz Minksu, Brestu un tās cietoksni (par papildu samaksu brīvdienās).

Izmaksas atkarīgas no studentu izvēlētajiem datumiem, ja vasaras skolā piedalās no 16. jūlija līdz 3. augstam, tad dalības maksa apmēram ir 220 eiro, bet, ja students vasaras skolā piedalīsies no 13. līdz 24. augustam, tad dalības maksa apmēram 165 eiro.

Detalizēta informācija par vasaras skolu Baltkrievijā pieejama šeit.

Pievienots 09/04/2018