Pārlekt uz galveno saturu

Studentu pieredze mācību ekskursijās

Attēla autors: No LLU arhīva

Ir pienācis 4.kurss, bet ziniet, nav ne vainas, jo mēs, reģionāļi, speram soli ielās un iepazīstam to, kas mūsu profesijas pārstāvjiem  ir ikdiena!

Esam ciemojušies gan attīstības centrā, kur iepazinām vietējo dzinuli, kas rūpējas par to, lai apkārt mums būtu patīkama vide un gudra tauta, gan arī tikušies ar Jelgavas novada un Zemgales reģiona radošajiem prātiem, kas rūpējas par teriotrijas attīstību un pievilcību gan investoriem,uzņēmumiem, gan arī pašiem mums, kā arī satikām savas fakultātes absolventi, kas dalījās ar savu veiksmes stāstu Elejas tējas namiņā un guvām pāris labas idejas bakalaura darbam. Protams, esam ne tikai redzējuši to, kā tad visi lielie reģionāļu profesionāļi strādā, bet iepazinām arī to, kā tad šis darbs ir palīdzējis uzņēmējiem tepat Jelgavas novadā, kur neizpalika arī  gardu zupu baudīšana un kaimiņu tradicionālo cepelīnu degustācija,  kā arī tika rasta iedvesma no vietējām biznesa dāmām, kas ar savu enerģiju hobijus pārvērta ienesīgā uzņēmumā!

Protams, arī Jelgavas konferences mums nav gājušas gar sānu, jo katrā esam piedalījušies, gan kā klausītāji un jaunu ideju guvēji, gan kā nelieli palīgi gardumu notiesāšanā, jo vēl pēdējo reizi esam studenti (šogad)!

Tāpēc lielumlielu paldies mēs sakām mūsu lieliskajām pasniedzējām: B. Rivžai, M.Pelšei un Z.Bulderbergai,  kuras iedvesmo mūs ik dienu tiekties pēc zināšanām gan tradicionālā veidā- skolas solā, gan arī dodoties kādā garākā pastaigā un gūstot praktiskas iemaņas!

4.kursa reģionālu vārdā, Santa Komane

Pievienots 29/11/2016