Pārlekt uz galveno saturu

Lepojamies! Trīs LLU studenti ieguvuši Sporta stipendijas

Attēla autors: No LLU arhīva

24. novembrī norisinājās ikgadējā Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) Sporta stipendiju pasniegšanas ceremonija, kurā sveica 48 sportistus, kas uzrādījuši augstus rezultātus gan sportā, gan studijās kādā no Latvijas augstskolām. Starp stipendiātiem ir arī LLU studējošie, kuri uzrāda augstvērtīgus rezultātus sportā Latvijas un starptautiskajā līmenī.

Stipendiātu vidū:

  • Endijs Titomers (sporta veids – orientēšanās). Studē Informācijas tehnoloģiju fakultātes akadēmiskajā bakalaura studiju programmā "Datorvadība un datorzinātne" 1. kursā.
  • Andris Grīnfelds (sporta veids - moto triāls). Studē Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes akadēmiskajā bakalaura studiju programmā "Organizāciju un sabiedrības pārvaldes socioloģija" 1. kursā.
  • Nauris Raize (sporta veids - orientēšanās (slēpošana)). Studē Meža fakultātes profesionālajā bakalaura studiju programmā "Mežinženieris" 4. kursā.

LLU rektore Irina Pilvere atklāj, ka Latvijas Lauksaimniecības universitāte ir universitāte ar senām sporta tradīcijām. Ne velti LLU studentiem sporta nodarbības vēl joprojām ir kā obligātais studiju kurss, neatkarīgi no viņu specializācijas – vai viņi topošie mežinženieri, veterinārārsti, programmētāji vai sociologi.

"Līdz ar to ir īpašs prieks, ka mūsu studentu vidū ir arī tādi sportisti ar lielo burtu, kuri spēj uzrādīt Eiropas un pasaules līmeņa cienīgus rezultātus dažādos sporta veidos un sekmīgi studēt un iegūt augstāko izglītību. Jums ir dubultslodze – jūs trenējat ne tikai savu fizisko ķermeni, bet arī smadzenes. Endij, Andri un Nauri - LLU lepojas ar jūsu sasniegumiem! Lai jūsu piemērs iedvesmo arī citus!" stipendiātus sveic I. Pilvere. 

Pievienots 24/11/2016