Pārlekt uz galveno saturu

VPP ECOSOC - LV pētījumu rezultātu prezentācija 5. Starptautiskā konferencē SGEM Sociālajās zinātnēs un mākslā Albenā (Bulgārija)

Attēla autors: No LLU arhīva

Albenā (Bulgārija) no 24. līdz 31. augustam notika Starptautiskā konference SGEM Sociālajās zinātnēs un mākslā, kura šogad svin 5 gadu jubileju. 

VPP EKOSOC tika pārstāvēta ar referātu konferences Plenārsēdē (B. Rivža) un ar 3 pētījumu rezultātu ziņojumiem Ekonomikas un tūrisma sekcijā (B. Rivža un Z. Vītoliņa).  Konferences dalībnieki tika informēti par VPP EKOSOC-LV aktivitātēm un pētījumu rezultātiem Latvijā, kā arī par turpmākajiem plāniem. Akadēmiķe B. Rivža saņēma Balvu un Atzinības rakstu par labāko referātu konferencē, kā arī Atzinību un rakstu disku par sekcijas vadību.

Konferencē piedalījās vēl citi pārstāvji LLU - profesore Aija Eglīte un asociētā profesore Dace Kaufmane, kā arī Latviju pārstāvēja kolēģi no citām Latvijas augstskolām - LU, DU, RISEBA, RSU.

 

 

 

Foto: 5. Starptautiskās konferences plenārsēde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: 5. Starptautiskās konferences plenārsēde

Foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: sekcijas vadītāji akadēmiķe Baiba Rivža un profesors Mario Vinkevićs (Serbija)

Foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: konferences sekcijas vadība akadēmiķe Baiba Rivža, profesore Elena Lazareva (Krievija) un profesors Mario Vinkovićs (Serbija)

 

 

 

 

 

 

 

 

Pievienots 04/09/2018